CENTRE MÈDIC C.U.E.M.
PROFESSIONALS AL SEU SERVEI

CONDICIONS D' US


En compliment de la Llei 34/2002, d'11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de
Comerç Electrònic (LSSI-CE), CENTRE D'URGÈNCIES I ESPECIALITATS MÈDIQUES SL informa que és titular del lloc web WWW.CUEM.ES. D'acord amb l'exigència de l'article 10 de l'anomenada Llei, CENTRE D'URGÈNCIES I ESPECIALITATS MEDIQUES SL informa de les següents dades:

Titularitat
Centre d'Urgències i Especialitats Mèdiques (d’ara endavant CUEM), amb NIF B61081162 amb domicili C/Sant Nicasi 13-19 (08850Gavà) i correu de contacte GERENT ARROVA CUEM.ES, és propietària i gestora d’aquest lloc web.

Continguts web i enllaços
CUEM es reserva la facultat de canviar, modificar, afegir o eliminar en qualsevol moment la informació exposada en aquest lloc web, o bé, suspendre’n temporalment l’accés per introduir-hi millores o per fer-ne el manteniment, sense necessitat de comunicació prèvia.

CUEM no pot garantir que l’accés al lloc web, o els continguts siguin exempts de tot error, però sí que vetllarà perquè no n’hi hagi i per esmenar-los tan aviat com sigui possible.

Els servidors de CUEM podran detectar de manera automàtica l’adreça IP i el nom de domini utilitzats per l’usuari. Una adreça IP és una seqüència numèrica assignada automàticament a un ordinador en connectar-s’hi a Internet. Tota la informació pot ser recopilada en un fitxer d’activitat del servidor degudament inscrit que permeti el processament posterior de les dades amb la finalitat d’obtenir mesures estadístiques per conèixer el nombre d’impressions de pàgines, visites realitzades al web, punt de connexió i qualsevol altra activitat legítima.

Política de privadesa i protecció de dades (LOPD)
De conformitat amb la Llei Orgànica 15/1999 de Protecció de Dades Personals, doneu el consentiment pel tractament de les vostres dades personals que faciliteu i seran incorporades a un fitxer de responsabilitat de CUEM, amb finalitat de la gestió del web i l’enviament de la informació requerida pels seus usuaris sobre els productes i serveis de CUEM. Com a usuaris, sou els responsables de la veracitat de les dades facilitades i la titularitat.

CUEM manté els nivells de seguretat de protecció de les seves dades conforme a la LOPD i el seu Reglament de Desenvolupament i ha establert tots els mitjans tècnics al seu abast per evitar la pèrdua, mal ús, alteració, accés no autoritzat i robatori de les dades que l’usuari faciliti a través del lloc web, sense perjudici d’informar que les mesures de seguretat a Internet no són inexpugnables. Per aconseguir aquests objectius, l’usuari accepta que el prestador obtingui dades per efectes de la corresponent autenticació dels controls d’accés. CUEM es compromet a complir amb el deure secret i de confidencialitat respecte a les dades contingudes en el fitxer automatitzat d’acord amb la legislació aplicable, així com a conferir un tractament segur. Tanmateix us informem que podreu exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició establerts en aquesta Llei mitjançant l’enviament d’un correu electrònic amb aquesta petició, adjuntant fotocòpia del vostre DNI/Passaport a l’adreça: gerent arrova cuem.es

Política de privadesa i l’ús de galetes

Tanmateix, CUEM, en compliment de la Llei 34/2002 de l’11 de juliol, de serveis de la societat de la informació i comerç electrònic, i de la Directiva comunitària 2009/136/CE, informa que al seu web utilitza galetes pròpies i de tercers per optimitzar i adaptar-s’hi a la vostra navegació i preferències. Aquestes galetes són emmagatzemades al vostre navegador. L'anàlisi de les dades que recopilem ens permet millorar el web i oferir una informació i uns serveis més personalitzats, gràcies a les dades de caràcter estadístic recopilades. Si continueu navegant a CUEM, entendrem que accepteu la nostra política de privadesa i l’ús de galetes.
Què és una galeta en l’àmbit informàtic?
Una galeta és un fitxer creat per un lloc web i s’emmagatzema al vostre ordinador
.

Aquest fitxer conté una informació concreta en format text, com ara les vostres preferències i configuració en navegar pel web de CUEM. Les galetes ens permeten oferir una funcionalitat millorada, a més d’informació i funcions més personalitzades, com ara la possibilitat de reproduir contingut multimèdia provinent d’altres plataformes (YouTube, Vimeo…), o compartir contingut mitjançant les xarxes socials.

Les galetes no poden llegir dades existents al disc dur de l’usuari ni tampoc d’altres galetes creades per altres proveïdors de serveis. Aquestes galetes s’utilitzen principalment amb finalitats estadístiques, ja que proporcionen a CUEM informació rellevant del web per millorar el servei als seus usuaris. En visitar un web que utilitza galetes, el lloc demana permís al navegador per desar una o diverses galetes al vostre disc dur. Quan torneu a visitar el web novament, el navegador facilitarà les galetes desades prèviament. Això permet veure pàgines personalitzades segons la vostra preferència, o fins i tot poder iniciar la sessió de forma automàtica als fòrums, atès que també poden contenir informació com ara el vostre nom d’usuari, l’adreça de correu electrònic, a més d’altra informació que ens ajuda a millorar la qualitat del servei i a identificar i resoldre possibles errors. No gens menys, tingueu en compte que CUEM només tindrà accés a les dades que vosaltres mateixos proporcioneu; CUEM no pot obtenir la vostra adreça electrònica si no la faciliteu prèviament (p. ex. en iniciar la sessió als fòrums, on en contactar amb nosaltres mitjançant un formulari o correu electrònic). Els llocs web tampoc tenen accés a cap altra informació desada al vostre ordinador. En definitiva, tota la informació que aquestes galetes recopilen és anònima i no està vinculada a les vostres dades personals. Com a mecanisme de control, teniu la possibilitat de configurar el vostre navegador per ser avisat de la recepció de galetes a l’ordinador, si bé CUEM no es responsabilitza que la seva desactivació impedeixi el funcionament correcte de la pàgina web.
Què pot succeir en inhabilitar les galetes?

Algunes característiques dels serveis que oferim quedaran inhabilitades, com ara continuar identificat als fòrums de CUEM, o les preferències de navegació que hàgiu configurat.
Quina és la finalitat de les galetes utilitzades al web de CUEM?
Tècnica. Aquestes galetes fan possible que la navegació per la pàgina sigui satisfactòria. El sistema reconeixerà als usuaris prèviament registrats i recordarà el seu nom d’usuari i contrasenya, entre altres funcions. Si inhabiliteu aquestes galetes, no podreu rebre correctament el contingut del web.
Analítica. Aquestes galetes permeten el seguiment i l’estudi de l’activitat dels usuaris per a poder incorporar millores al web de CUEM, al fòrum, o en aplicacions que facin ús d’aquesta tecnologia. Si inhabiliteu aquest tipus de galetes, el web continuarà funcionant correctament, exceptuant que no tindrem dades per basar-nos on millorar els nostres serveis.

Quines són les galetes utilitzades per CUEM?